Over Ons

Over iederebaby.nl
Iederebaby.nl is opgericht voor jouw lieve baby. Bij een baby komt veel bij kijken, daarom willen wij graag een bijdrage leveren om het leven van mama's en papa's makkelijker te maken. We willen op deze website jou de meest handige en leuke baby producten laten zien. 

Wij van iederebaby.nl zijn constant op zoek naar leuke en bruikbare producten voor jouw baby. Ook vinden wij het heel belangrijk dat de producten met liefde gemaakt zijn. Want elke mama wil het beste voor haar baby. Daarnaast staan wij voor kwaliteit en omdat wij onze producten direct verzenden vanuit de leverancier kunnen wij onze producten tegen de laagst mogelijke prijs aanbieden. Is je baby blij? Dan zijn wij dat ook!

Eerlijke prijzen
Wij vinden dat je niet te veel moet betalen voor jouw baby producten. Daarom hebben wij ervoor gekozen om de producten direct vanuit de leverancier naar jou toe te sturen. Zo kunnen wij enorm besparen op opslag-, transport- en verpakkingskosten en kunnen wij jou de producten aanbieden voor een eerlijke prijs. Hou daarom rekening met een levertijd van 10-20 dagen.

Wij betalen voor jou de verzendkosten zodat je altijd kunt bestellen met GRATIS verzending.

Kijk gerust rond op de webshop en wij hopen je snel van dienst te kunnen zijn.